ASTROLOGLAR MI DAHA CAHİLDİRLER, CAHİL ASTROLOGLARDAN ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI ALANLAR MI, YOKSA 14 YAŞINDAKİ BİR 9. SINIF ÖĞRENCİSİ Mİ?

Ön şart olarak, Türkiye’deki ya da Dünya’nın herhangi bir üniversitesindeki, Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümünden en az lisans derecesi sahibi olmayı aradığım Astroloji Eğitimi müfredatımın dünkü dersinde konumuz “Elementler ve Astrolojik Analizlere Yansımaları”ydı.
Konuyu detaylandırmadan önce astrolojideki elementlere bir göz atalım. Astrolojide elementler; Ateş – Toprak – Hava – Su olmak üzere 4 adettir.
Ülkemizdeki kimya eğitimi, 14’lü yaşlardaki öğrencilerin okuduğu 9. Sınıfta başlar. Siz bir anne – baba olarak çocuğunuza, kimya dersine ön hazırlık olması amacı ile astrolojideki Ateş – Toprak – Hava – Su 4 elementini öğretip onu okula yollarsanız muhtemelen çocuğunuzun 9. Sınıf kimya öğretmeni, ertesi gün sizi okula çağıracak, cahil ötesi olduğunuzu düşünerek, çocuğunuza doğruluğu kanıtlanmamış şeyleri öğretmemeniz için sizi uyaracaktır. Bu arada öğretmenler odasında, günün alay konusu olarak sizin olacağınıza da emin olabilirsiniz.
Şimdi gelin, ülkemizdeki ya da Dünya’nın herhangi bir ülkesindeki, 9. Sınıf ve dengi okullarda, kimya dersinde 14’lü yaşlardaki çocuklara öğretilen elementlere bakalım.
Aşağıdaki ekran görüntülerinde görebileceğiniz üzere yeryüzündeki element sayısı 109’dur ve BU ELEMENTLERİN İÇİNDE ATEŞ, TOPRAK, HAVA, SU, TAHTA, KURUFASULYE VB. YOKTUR!

Hadi siz bir cehalete kapılıp para ödüyor, zaman ayırıyor, 14 yaşındaki bir ilkokul öğrencisinin bile bildiği 109 element yerine, astrolojide Ateş – Toprak – Hava – Su olmak üzere toplamda 4 element olduğunu iddia eden bir astrologdan danışmanlık alıyorsunuz. Sizin cahilliğine diyeceğiniz bir şey yok da, çocuğunuzun size cahil gözüyle bakmasından da mı utanmayacaksınız!
Son olarak size bugünkü dersimizden güzel bir video paylaşayım da bu yazı ve astrolojideki saçmalıklar, hayatınızın sonuna kadar aklınızdan çıkmasın… Aşağıdaki video; atom numarası 13, sembolu Al olan Alüminyum elementi ile atom numarası 80, simgesi Hg olan Cıva elementinin etkileşimini göstermektedir.

Algoritmik Astrolog Kalust Şalcıoğlu

KALUST ŞALCIOĞLU sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et